IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
Matematik i bevægelse

Matematik i bevægelse

Dette er en lærerhenvendt flergangsbog, som kan bruges som et supplement til den daglige matematikundervisning i indskolingen.

Tilgang
Bøgerne om bevægelse i undervisningen inspirerer til lege og aktiviteter, du kan inddrage i matematikundervisningen i indskolingen. De har en overskuelig opbygning, og du får let et overblik over, hvilke materialer du skal bruge, hvordan du kan forberede dig, og hvordan aktiviteterne udføres.

Aktiviteterne kræver meget lidt forberedelse, de er grundigt beskrevet, og du kan finde alle materialer på skolen.

Indhold
Matematik i bevægelse. I indskolingen er enkel at slå op i og er inddelt i fire emner:

 • Tal
 • Addition
 • Subtraktion
 • Multiplikation.

Alle aktiviteter er nøje beskrevet og lige til at gå til. De fleste aktiviteter kan hurtigt tilpasses til klassens niveau, og mange kan bruges til flere emner. Ved en del aktiviteter er der ligeledes forslag til variationer.

Download
Se opslag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Det er en dejlig bog, hvor de 48 lege er samlet på en systematisk og let anvendelig måde. De fleste lege er illustreret med glade og aktive børn.
  Specialpædagogik
  På lager
  ISBN:
  9788771770094
  1. oplag 09. sep. 2015
  55 sider
  Niveau: Voksenhenvendt Fag: Matematik 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Bogen er en gave til matematiklærere i indskolingen i en presset hverdag. 48 aktiviteter, som er nemme at gå til og meget velegnede til undervisningsbrug, samtidig med at øvelserne kræver meget få materialer og minimal forberedelse.” --AND--lt;br />”En oplagt anskaffelse til lærerseminarier samt lærerbiblioteker, hvor der bør være nok eksemplarer til at alle indskolingens matematiklærere kan have bogen stående ved deres lærerarbejdsplads.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    ”Det er en dejlig bog, hvor de 48 lege er samlet på en systematisk og let anvendelig måde. De fleste lege er illustreret med glade og aktive børn. Netop fordi forberedelsestiden er blevet så indskrænket, som den aktuelt er for lærere og pædagoger, så er det guld værd at modtage en brugbar opslagsbog.” ”Det er en aktivitetsbog, som er super brugbar og meget anbefalelsesværdig.”
    Specialpædagogik
    Feltgruppe