IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
Madkundskabsportalen

Madkundskabsportalen

Mellemtrin | Udskoling Valgfag

Med Madkundskabsportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret undervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål. Portalen tager udgangspunkt i Fælles Mål.

Madkundskabsportalen rummer også forløb til valgfaget madkundskab. Ud over de eksisterende forløb vil der løbende blive tilføjet forløb, der tilgodeser elevernes faglige udvikling og kvalificering frem mod prøven. Valgfagsdelen forventes færdig februar 2021. 

Læs mere >

< Læs mindre

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice
på tlf: 3369 4666.

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

700KR.

Mellemtrin 5.-6. kl.
Prisen er pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens 5.-6. klasser.

Udskoling Valgfag 7.-9. kl.
Prisen er pr. år pr. hold for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens hold i målgruppen.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Madkundskabsportalen?

I den nye madkundskabsportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Madkundskabsportalen
Madkundskabsportalen vil skabe madlavningsglæde, selvværd og sund dømmekraft i forhold til at træffe sunde og æstetiske madvalg hos eleverne. I portalens forløb arbejdes der bevidst med, at eleverne har lyst til at smage, sanse, undre sig og eksperimentere med almindelig og alternativ mad. Forløbene skaber god variation mellem praktiske færdigheder, teori og naturvidenskab samt refleksioner om sundhed, bæredygtighed, etik og moral.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre