IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
202 , 00 kr.
252 , 50 kr.
Månekniven, Rød Læseklub

Månekniven, Rød Læseklub

Månekniven, der er skrevet af den succesfulde fantasyforfatter Josefine Ottesen, følger vi søskendeparret Lora og Yaruh. Da deres mor dør, skal Lora være den nye Frue. Hendes opgave bliver at sørge for grokraft, så høsten går godt. Men Lora vil ikke være Frue.

På Stilhedens Ø overtager Lora Det Gyldne Segl efter sin mor. Men da hun sidder alene og våger over den døde, fortæller en stemme hende, at ikke alt er, som det skal være.

Josefine Ottesens Månekniven er en stærk fortælling om løgne, pligter og overgangen fra barn til voksen.

Rød Læseklub

Josefine Ottesens Månekniven udkommer i Alineas Rød Læseklub, der er letlæsningsbøger til de øvede læsere på mellemtrinnet. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet, og den har et lix-tal på 14. Månekniven er fyldt med stemningsfulde illustrationer af Pernille H. Jensen, der også illustrerer Josefine Ottesens serier Enya og Krigerprinsessen. Månekniven henvender sig til læsefans af Drageherren, Teseus, Den skjulte nøgle og andre af forfatterens populære letlæsningsserier.

 

Der kan hentes gratis læseforståelsesopgaver til bogen på læseklub.alinea.dk. Læs mere om Månekniven og alle de andre letlæsningstitler af Josefine Ottesen på alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723540584
1. oplag 07. nov. 2019
110 sider
Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
252 , 50 kr.
202 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms