Månekniven, Rød Læseklub

Månekniven, der er skrevet af den succesfulde fantasyforfatter Josefine Ottesen, følger vi søskendeparret Lora og Yaruh. Da deres mor dør, skal Lora være den nye Frue. Hendes opgave bliver at sørge for grokraft, så høsten går godt. Men Lora vil ikke være Frue.

På Stilhedens Ø overtager Lora Det Gyldne Segl efter sin mor. Men da hun sidder alene og våger over den døde, fortæller en stemme hende, at ikke alt er, som det skal være.

Josefine Ottesens Månekniven er en stærk fortælling om løgne, pligter og overgangen fra barn til voksen.

Rød Læseklub

Josefine Ottesens Månekniven udkommer i Alineas Rød Læseklub, der er letlæsningsbøger til de øvede læsere på mellemtrinnet. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet, og den har et lix-tal på 14. Månekniven er fyldt med stemningsfulde illustrationer af Pernille H. Jensen, der også illustrerer Josefine Ottesens serier Enya og Krigerprinsessen. Månekniven henvender sig til læsefans af Drageherren, Teseus, Den skjulte nøgle og andre af forfatterens populære letlæsningsserier.

 

Der kan hentes gratis læseforståelsesopgaver til bogen på læseklub.alinea.dk. Læs mere om Månekniven og alle de andre letlæsningstitler af Josefine Ottesen på alinea.dk

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 218,00 kr.
Total pris 218,00 kr.
Pris inkl. moms 272,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Mellemtrin-6. klasse
Fag
Dansk
Antal sider
110
Udgivelsesdato
07. nov. 2019
ISBN
9788723540584
Udgave
1