KonteXt+ 8, Træningshæfte/Web

KonteXt+ 8, Træningshæfte/Web er et supplerende materiale til KonteXt+ 8 kernebog. Hæftet kan dog også anvendes som selvstændigt træningsmateriale uafhængig af den anvendte lærebog.

Træningshæftet består af to dele

  • Første del er opgaver, som træner elevens færdigheder inden for hver af de syv kapitler i KonteXt+ 8, Kernebog/Web.
  • Anden del er 12 prøvesæt, som træner eleven i at løse opgaver svarende til dem, der stilles til prøven uden hjælpemidler.

Der er lagt vægt på, at de fleste opgaver kan klares uden hjælpemidler. Eleven kan således typisk løse opgaverne ved brug af hovedregning eller enkle tegninger. De opgaver, der forudsætter brug af hjælpemidler, er markeret med lommeregner. Der, hvor opgavenumre har delnumre, vil der oftest være en stigende sværhedsgrad.

De 12 prøvesæt er bygget op, som man sædvanligvis kender fra prøven uden hjælpemidler og tilpasset sværhedsgraden med de seneste års prøvesæt. Sprogbrug og udformning af opgaver er så identisk, de kan blive.

KonteXt+ 8, Træningshæfte/Web er et engangshæfte på 64 sider, som samtidig giver adgang til træning.kontextplus.dk. På hjemmesiden indgår der en facitliste til læreren.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 65,00 kr.
Total pris 65,00 kr.
Pris inkl. moms 81,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
8. klasse
Fag
Matematik
Antal sider
64
Udgivelsesdato
04. maj. 2023
ISBN
9788723547163
Udgave
1