IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
190 , 00 kr.
237 , 50 kr.
Jagten - undercover, Sort Læseklub

Jagten - undercover, Sort Læseklub

Han vender hovedet og kigger ind i bilen.

Hans øjnes mørke er en afgrund af had. Jeg har ikke nået at dukke mig. Min lillebror er kravlet ned i bunden af bilen. Imens nærmer han sig. Mor bakker tilbage i gården. Hun rammer skraldespanden én gang til. Lyden af, at den vælter. Dåser ramler ud i gården.

Pludselig har han en økse i hånden.

I virkeligheden hedder Johanne slet ikke Johanne. Og hendes bror, Christian Eriksen, har valgt sit navn efter fodboldspilleren af samme navn. De er på flugt fra deres voldelige far, og mens de jagter et nyt liv, jagter faren dem. Lykkes det dem nogensinde at blive fri?

Jagten er en alvorlig, vigtig og medrivende serie om livet, når det er svært. Men det er også en varm og vedkommende fortælling om venskaber, forelskelse og om det at starte forfra. Der er masser af handling, tempo og spænding.

Undercover er første bog i serien Jagten. Bøgerne kan læses uafhæfig af hinanden.


Sort Læseklub

Jagten - Undercover er henvendt til læsere fra 13 år og udkommer i Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Der findes flere gode bøger til målgruppen i Sort Læseklub, herunder de andre bøger i serien, Branden og Kidnappet.

Med et lix på 19 og et indhold og et udtryk, der retter sig mod de lidt ældre læsere, er serien også velegnet til unge, ikke så stærke læsere.

Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.laeseklub.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723524171
1. oplag 01. nov. 2017
176 sider
Niveau: 6. klasse-8. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Cecilie Bogh
237 , 50 kr.
190 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms