Historieportalen

Mellemtrin | Udskoling

Med Historieportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret historieundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Historieportalen?

I den nye historieportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Historieportalen
I Historieportalen bliver eleverne trænet i at forholde sig spørgende til historien. Forløbene tager udgangspunkt i fagets metode, og det faglige indhold formidles gennem en stor variation af inspirerende billeder. Kildebegrebet introduceres allerede fra starten i mellemtrinnet, og i forløbene i udskolingsportalen bliver eleverne klædt på til afgangsprøven.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre