IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
408 , 00 kr.
510 , 00 kr.
Greb om retskrivningsprøven 8./9. kl., lærervejledning/web

Greb om retskrivningsprøven 8./9. kl., lærervejledning/web

Greb om retskrivningsprøven er et materiale, der gør eleverne klar til retskrivningsprøven i 9. klasse. Dette er lærervejledninngen til materialet. Den består af en side-til-sidevejledning, kopiark samt facitlister.

I elevbogen arbejder eelverne med diktat-, komma- og grammatikdelen i prøven og får konkrete strategier, de kan benytte i prøvens tre dele. Eleverne møder em række opgaver, der mimer prøven, så prøvens opgaveformer afmystificeres. Derudover får eleverne repeteret de basale retskrivningsregler med fokus på de fejltyper, der oftest optræder i prøven. Arbejdsformerne er både opgaveløsning, dialog, ud på gulvet-aktiviteter og småproduktioner, hvor eleverne selv skal producere elementerne fra prøven.

Har du bog, har du web!
Systemet er omfattet af Har du bog, har du web!. Det betyder, at du ved køb af et klassesæt får tilhørende webressourcer på grebom.alinea.dk med. Her får I adgang til blandt andet arbejdsark, film m.m.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723530479
1. oplag 06. mar. 2019 Niveau: Overbygning-9. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea
510 , 00 kr.
408 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms