Geografiportalen

Udskoling (7.-9. klasse)

Med Geografiportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret geografiundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

1.200KR.

Prisen er ekskl. moms pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
Vælg: udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Geografiportalen?

I den nye geografiportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Geografiportalen
Med Geografiportalen får du forløb, der styrker dine elevers naturfaglige kompetence og almendannelse gennem fagtekster og aktiviteter. Portalen giver et solidt fundament for refleksion og perspektivering om fx bæredygtighed og globalisering. I portalen finder du også fællesfaglige forløb.

Læs mere om portalen

Læs mere >

< Læs mindre