IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
Franskportalen

Franskportalen

Mellemtrin | Udskoling

Med Franskportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret franskundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

"Gode tysk/fransk forløb. Jeg har meget glæde af grammatikforløbene især. De er langt fra kedelige og indhold og opgaver hænger fint sammen."

Katrin, Tibberupskolen

 

Læs mere >

< Læs mindre

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice
på tlf: 3369 4666.

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

700KR.

Prisen er pr. år pr. hold for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens hold i målgruppen.
Vælg mellem: mellemtrin 5.-6. kl. | udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Franskportalen?

I den nye franskportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Franskportalen
I Franskportalen aktiveres elevernes eksisterende viden om relevante emner. Ordforråd kobles på gennem motiverende opgaver, og eleverne får mulighed for at bruge sproget aktivt, både mundtligt og skriftligt. I udskolingen bliver eleverne klædt på til at udtrykke sig selvstændigt om aktuelle og kulturelle emner.

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre