Focus on Generation C, Student's Book/Web

Focus on Generation C - connected, consuming, creating handler om generationen, der altid er online. Med udgangspunkt i tre satiriske kortfilm belyser Martin S. Faurholt, hvordan vi gamer, dater og udtrykker os personligt på de sociale medier. Bogen giver et godt afsæt for dialog og kritisk stillingtagen til vores brug af onlinemedier - på engelsk.

Indhold
Bogen indeholder scripts og opgaver til filmene samt en film guide, hvor eleverne lærer filmsprogets vokabular at kende. Der er mange opgaver til hver film, men de har en forholdsvist ensartet struktur igennem bogen. I opgaverne arbejder eleverne både med filmenes indhold, struktur, karakterer og budskaber. De lærer også filmsproget at kende, fx betydningen af scener, kameraføring, lys, lyd og musik samt dramaturgi - altså fortællingen i filmen.

Opgaverne er både mundtlige og skriftlige, men har især fokus på refleksion og diskussion i forhold til den betydning visuelle medier spiller i vores hverdag. Bogen er oplagt som input til forberedelsen af den mundtlige prøve i engelsk.

Med Student’s Book følger adgang til websitet focuson.alinea.dk. Her finder du film, worksheets, mm.

Til bogen udgives en Teacher’s Guide med side-for-side-vejledning og ressourcer til læreren, blandt andet til den mundtlige prøve.

Focus on Generation C indeholder følgende kapitler:

  • Strange Beasts: The future of family and friendship?
  • Sight: It's like real life, but worse
  • Follow me: Got over 100 likes :-)
  • Film guide
  • Word list

Om serien Focus on
Focus on-serien er emnebaseret engelskundervisning. Bøgerne behandler forskellige temaer – historiske og nutidige – belyst med tekster inden for både skønlitteratur, poesi og sagprosa. Alle lægger op til debat om aktuelle emner og dermed til tværfaglighed og projektarbejde. Focus on sætter spot på engelsksproget kultur i mange lande.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 181,00 kr.
Total pris 181,00 kr.
Pris inkl. moms 226,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Overbygning-10. klasse
Fag
Engelsk
Antal sider
48
Udgivelsesdato
24. jan. 2019
ISBN
9788723527134
Udgave
1