Focus on Bullying, Student's Book/Web

Focus on Bullying henvender sig til engelsklæreren, der ønsker at arbejde tematisk med emnet mobning i et amerikansk perspektiv.

Focus on Bullying sætter fokus på mobning – såvel ansigt til ansigt som online. Med autentiske historier og interviews og faktabaserede tekster belyser bogen mobningens dynamik og konsekvenser. Med sit afsæt i amerikansk kultur sætter den mobningen i kontekst og dykker ned i amerikansk samfund og kultur.

Indhold
Bogen indeholder autentiske interviews, originaltekster, lyrik, fiktion og Cooperative Learning-opgaver. Den bygger på en kommunikativ tilgang til sprogindlæring.

Opgaverne lægger op til diskussion, sammenligning af amerikansk og dansk kultur og mundtlige aktiviteter, der forbereder eleverne på den mundtlige prøve i engelsk.Med Student’s Book følger også adgang til websitet http://focuson.alinea.dk/. Her finder du lyd, kopiark, videoer og links.


Til bogen udgives også Teacher’s Guide med vejledning og ressourcer til læreren.Focus on Bullying indeholder følgende kapitler:

  • 
When Bullying Turns Deadly: Om mobningens yderste konsekvens
  • The Dynamics of Bullying: Om mobningens indre dynamik og roller

  • When Bullying Goes Online: Om cyberbullying, sexting osv.

  • What Can Be Done: Om de indsatser, der bliver sat ind med over for mobning.

Om serien Focus on
Focus on-serien er emnebaseret engelskundervisning. Bøgerne behandler forskellige temaer – historiske og nutidige – belyst med tekster inden for både skønlitteratur, poesi og sagprosa. Alle lægger op til debat om aktuelle emner og dermed til tværfaglighed og projektarbejde. 

Focus on sætter spot på engelsksproget kultur i mange lande.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 231,00 kr.
Total pris 231,00 kr.
Pris inkl. moms 288,75 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Overbygning-10. klasse
Fag
Engelsk
Antal sider
64
Udgivelsesdato
01. mar. 2017
ISBN
9788723515537
Udgave
1