Danskportalen

Indskoling | Mellemtrin | Udskoling

Med Danskportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret danskundervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens nye funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål.

 

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Portalen koster:

1.400KR. |1.600KR. 
     Indskoling og mellemtrin                       Udskoling

Prisen er ekskl. moms pr. år pr. klasse for den valgte portal.
Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
Vælg mellem: indskoling 0.-2. kl. | mellemtrin 3.-6. kl. | udskoling 7.-9. kl.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge Danskportalen?

I den nye danskportal får du høj faglighed og inspirerende læringsforløb i et enkelt og brugervenligt design, som gør det nemt for både dig og dine elever at finde rundt.

Fuld integration med LMS, Google og Office 365
Portalen er fuldt integreret med læringsplatforme som MinUddannelse. Det betyder, at du nemt kan importere forløb i læringsplatformen, hvor du også kan afkorte eller udbygge forløbene.

Portalen integrerer også med Google og Office 365, så dine elever uden problemer kan bruge de programmer og platforme, I allerede bruger i dagligdagen.

Årsplaner
Der er årsplaner til alle klassetrin, så du nemt kan udvælge fagligt indhold og sammensætte forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Indskoling (0.-2. klasse)
Eleverne bliver taget i hånden gennem alle forløb. Der er en genkendelig struktur, så eleverne hurtigt kan finde rundt og fastholder opmærksomheden på læringssituationen. Billederne er inspirerende og tilpasset elevernes alder, og teksterne er korte, i øjenhøjde og kan læses op med syntetisk tale.

Mellemtrin (3.-6. klasse)
Eleverne arbejder med en bred vifte af genrer. De bliver introduceret til litteratur gennem varierede opgaver, hvor de er aktive og medskabende. De mange forskellige opgavetyper, sproglige emner og faglige vinkler understøtter udviklingen af elevernes kompetencer

Udskoling (7.-9. klasse)
Eleverne bliver præsenteret for faglig viden formidlet på en lettilgængelig og inspirerende måde. De arbejder analyserende, fortolkende og producerende, og portalen klæder dem godt på til prøvern

Læs mere om portalen 

Læs mere >

< Læs mindre