Alle titler og serier (2111)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg format

Alle

Vælg pris

Vælg pris

Vælg serie

Alle
Tilpas udvalg
Digital

Portalen Biologifokus bliver til Biologiportalen
Biologiportalen er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din biologiundervisning. Her får du inspirerende læringsforløb og høj faglighed, der understøtter og udvikler dine elevers naturfaglige kompetencer.

Biologiportalen er fuldt dækkende og kan bruges både som komplet grundsystem, til variation eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Biologiportalen består af Biologifokus, Restudy – Flipped Learning, Top Maps og Onlineprøver.

Biologiportalen er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse
Digital

Danskportalen
Danskportalen Indskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din undervisning. Danskportalen Indskoling understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne i de yngste klasser, så de får de bedst mulige læse- og skrivefærdigheder i dansk.

Danskportalen Indskoling er fuldt dækkende og giver dig mulighed for at bruge den som grundsystem eller ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Danskportalen Indskoling består af Denførstelæsning.dk trin 0, 1, 2, LitteraturforløbSkriv og Læs skole og Superbog.dk.

Danskportalen Indskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

0.-2. klasse
Digital

Danskportalen
Danskportalen Mellemtrin er en digital portal, hvor en lang række spændende læremidler er samlet. Læremidlerne kan bruges til at skabe en relevant og samtidig differentieret danskundervisning på mellemtrinnet. Læremidlerne stilladserer og udfordrer eleverne i skriftligt og mundtligt dansk og giver dem god mulighed for at tilegne sig fagets centrale kompetencer.

Danskportalen Mellemtrin består af iLitt, iSkriv, iStavning og Superbog.

Danskportalen Mellemtrin er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

3.-6. klasse
Digital

Danskportalen
Danskportalen Udskoling er en portal, der samler spændende digitale læremidler til din danskundervisning. Danskportalen Udskoling stilladserer og udfordrer eleverne i de ældste klasser, og du får masser af inspirerende forløb, der bringer fagets kompetenceområder i spil. Portalen giver dine elever mulighed for at forberede sig til afgangsprøverne i dansk.

Danskportalen Udskoling består af iStavning, iLittt, iSkriv, Onlineprøver til dansk (Læseprøven og Dansk Retskrivning) og Restudy – Flipped Learning i dansk.

Danskportalen Udskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-10. klasse
Digital

Denførstelæsning.dk  tager udgangspunkt i sjov og motiverende læse- og skrivetræning og viser eleverne vejen fra læsning og stavning af lydrette ord mod læsning og skrivning af mere komplekse tekster.

Denførstelæsning.dk bygger på samme principper som de kendte bøger, men tilbyder nye opgaver og digitale læringsspil. Det giver dig et nemt og sikkert redskab til løbende at evaluere, om eleverne når deres individuelle læringsmål.

0.-2. klasse
Digital

Portalen Gekko-Engelsk bliver til Engelskportalen Indskoling
Engelskportalen Indskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din engelskundervisning. De temabaserede undervisningsforløb giver 1.-3. klasse en god introduktion til det engelske sprog og de bedst mulige læse- og skrivefærdigheder i engelsk.

Engelskportalen Indskoling er fuldt dækkende. Brug den som det primære læremiddel i din undervisning eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Engelskportalen Indskoling indeholder Gekko-engelsk og Superreaders.dk.

Engelskportalen Indskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

1.-3. klasse
Digital

Portalen GEKKO-engelsk bliver til Engelskportalen Mellemtrin
Engelskportalen Mellemtrin er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din engelskundervisning. I de temabaserede undervisningsforløb får 4.-6. klasse en god introduktion til den engelsksproget kultur og det engelske sprog.

Engelskportalen Mellemtrin er fuldt dækkende. Brug den som det primære læremiddel i din undervisning eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Engelskportalen Mellemtrin er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

4.-6. klasse
Digital

Portalen GEKKO-Engelsk bliver til Engelskportalen Udskoling
Engelskportalen Udskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din engelskundervisning. De temabaserede undervisningsforløb handler om relevante problematikker og emner, som lægger op til elevernes aktive deltagelse i diskussioner og debatter. Alle forløb afsluttes med et projekt, hvor eleverne er aktive producenter i brugen af online værktøjer. 

Engelskportalen Udskoling fuldt dækkende. Brug den som det primære læremiddel i din undervisning eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Engelskportalen Udskoling indeholder GEKKO-Engelsk, Superreaders.dk, Skoleordbog.dk, Onlineprøver.dk og Restudy – Flipped Learning.

Engelskportalen Udskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-10. klasse
Digital

Ved køb af grundsystemerne Format, KonteXt+ og Matematrix 0.-3. klasse følger FotoMat automatisk med.

FotoMat er et digitalt og kreativt læringsværktøj til elever i 0.-3. klasse. Med FotoMat kan eleverne producere deres egne matematikopgaver, som kan deles og løses af deres klassekammerater. FotoMat er et spændende værktøj, der lader eleverne opdage matematikken i hverdagen. 

0.-3. klasse
Digital

Portalen GEKKO-Fransk bliver til Franskportalen
Franskportalen Mellemtrin og Udskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din franskundervisning. Eleverne bliver i de mange forskellige undervisningsforløb introduceret til fransk musik, litteratur og kultur.

Franskportalen Mellemtrin og Udskoling indeholder Gekko-Fransk, Superreaders.dk, og Onlineprøver.dk.

Franskportalen Mellemtrin og Udskoling er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-10. klasse
Digital

Portalen Fysik-kemifokus bliver til Fysik-kemiportalen
Fysik-kemiportalen er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din fysik-kemi-undervisning. Her får du inspirerende læringsforløb og høj faglighed, der understøtter og udvikler dine elevers naturfaglige kompetencer.   

Fysik-kemiportalen er fuldt dækkende og giver dig mulighed for at bruge den som grundsystem eller ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Fysik-kemiportalen består af Fysik-kemifokus, Restudy – Flipped Learning og Top Maps.

Fysik-kemiportalen er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse
Digital

Portalen Geografifokus bliver til Geografiportalen
Geografiportalen er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din geografiundervisning. Her får du inspirerende læringsforløb og høj faglighed, der understøtter og udvikler dine elevers naturfaglige kompetencer.   

Geografiportalen er fuldt dækkende og giver dig mulighed for at bruge den som grundsystem eller ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Geografiportalen består af Geografifokus, Restudy – Flipped Learning, Top Maps og Onlineprøver

Geografiportalen er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse

Sider

Side 1 af 166