Alle titler og serier (2109)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg pris

Tilpas udvalg
System

A Piece of Cake er revideret og tilpasset de nye Fælles Mål.

Kom godt i gang med engelsk
A Piece of Cake er et fuldt dækkende grundsystem til engelsk i 1.-9. klasse. Læremidlet har fokus på at skabe rammerne for et godt læringsmiljø og gøre eleverne selvstændige, innovative og målbevidste i deres tilgang til at lære engelsk. Med A Piece of Cake er eleverne aktive sprogbrugere, uanset hvilket medie de arbejder med. Bøgerne og de tilhørende webressourcer med klare mål og nyttige værktøjer giver eleverne en sikker base, når de skal tilegne sig ny viden eller træne sproget.

Med A Piece of Cake har du fingeren på pulsen. Du inddrager Cooperative Learning og gør it og de interaktive sider til en naturlig del af det at lære engelsk. 

A Piece of Cake er revideret og komplet opdateret med nye elementer og masser af inspirerende illustrationer.

1.-9. klasse
System

Lær tysk som en tysker
Ach so! er et nytænkende grundsystem til tysk i 5.-9. klasse. Systemet tager udgangspunkt i børns naturlige sprogtilegnelse med dialogisk og handlingsorienteret undervisning.

Med Ach so! møder eleverne det tyske sprog på en naturlig måde. Børn lærer deres modersmål ved at lytte, se og efterligne – det gør de også i Ach so! Gennem didaktiserede film og tegnefilm bliver eleverne præsenteret for centralt ordforråd.

 

 

5.-9. klasse
Serie
Alfabøgerne er en serie af små, lette bøger beregnet til den første læsning. Bøgerne er skrevet i et enkelt sprog med mange gentagelser og lydr...

Alfabøgerne er en serie af små, lette bøger beregnet til den første læsning.

Bøgerne er skrevet i et enkelt sprog med mange gentagelser og lydrette og hyppige ord. Hver bog er opbygget omkring en kombineret læse- og staveordsliste som består af et grundord og dets rimord.

1.-4. klasse
Serie
Denni er en ballademager af værste skuffe, og kommunen ser ingen anden udvej end at placere ham på Alienberg Kostskole for Utilpassede Unge. Denni k...

Denni er en ballademager af værste skuffe, og kommunen ser ingen anden udvej end at placere ham på Alienberg Kostskole for Utilpassede Unge. Denni kan løbe om hjørner med alverdens skoler og lærere, så han er helt rolig. Indtil han opdager, at de voksne på kostskolen slet ikke er fra denne verden!

Alienberg-agenterne er en fuld-knald-på-humor-sci-fi letlæsningsserie for alle, der bare ikke kan sidde stille på en skolebænk!

Første bog i serien - Ormehullet - fik 4 hjerter fra Steffen Larsen i Politiken:
”… Taynikma-makkerparret Mann og Kjær kan noget med ord og billede. Samt en god historie ikke mindst. De har fået mange bogdroppere til at genoverveje. Formen er den velkendte blanding af tekst og tegning i en udførelse, der ikke er tegneseriens, men helt sin egen. Stærkt!”

Alienberg-agenterne består af:
• Ormehullet
• Brakkerne
• På røven i rummet

5.-7. klasse
System

Helheds- og oplevelsespræget danskundervisning
Alle Tiders Dansk bygger på tradition, kvalitet og fornyelse. Det giver en helheds- og oplevelsespræget danskundervisning, der tager udgangspunkt i elevernes sprog og begreber, som udvikles i arbejdet med fagets forskellige discipliner.

0.-2. klasse
Serie
Am besten Testen er et materiale, der træner og forbereder eleverne til den skriftlige prøve (FSA). Materialet består af to kopimapper: Am besten ...

Am besten Testen er et materiale, der træner og forbereder eleverne til den skriftlige prøve (FSA).

Materialet består af to kopimapper:
Am besten Testen 1 til 8. klasse – kopimappe og al lyd downloades fra materialehylden.dk
Am besten Testen 2 til 9. klasse – trykt og indbundet kopimappe incl. facit, omsætningstabel og lydmanus til download fra materialehylden dk, når man har købt mappen. Revideret vejledende omsætningstabel med 7-trinsskalaen samt rettelsesark til enkelte opgaver findes på Materialehylden.dk samt under downloads på siden her.

8.-10. klasse
Serie
I Bedre håndskrivning arbejder eleven systematisk med grundlaget for at opnå en letlæselig, hurtig og personlig håndskrift. En løbende evaluering...

I Bedre håndskrivning arbejder eleven systematisk med grundlaget for at opnå en letlæselig, hurtig og personlig håndskrift. En løbende evaluering hjælper både lærer og elev med at vurdere elevens læringsudbytte.

Den nye udgave af Bedre håndskrivning er tilpasset Fælles Mål 2014 og dækker hermed færdigheds- og vidensmål inden for ”Håndskrift og layout” efter hhv. 2. og 4. klassetrin.

Bedre håndskrivning markedets stærkeste bud på et stringent, solidt og tidssvarende håndskrivningsmateriale.

0.-5. klasse
Digital

Med Billedkunstportalen får du mulighed for at skabe en relevant og differentieret undervisning. Forløbene stilladserer og udfordrer eleverne i alle fagets områder, og portalens funktioner og opgavetyper motiverer eleverne og fastholder deres fokus på de faglige mål. Portalen tager udgangspunkt i Fælles Mål.

Prøv portalen gratis
1.-5. klasse
Serie
Læsekursus - Billy i bogen er til læsekurser i 2.-3. klasse og til intensive læsekurser i specialundervisningen. Læsekursus - Billy i bogen Den...

Læsekursus - Billy i bogen er til læsekurser i 2.-3. klasse og til intensive læsekurser i specialundervisningen.

Læsekursus - Billy i bogen

Den bange bille Billy finder en bog at gnave sig ind i og kommer ud for eventyrlige oplevelser. Opgaverne i elevhæftet tager udgangspunkt i bogens tekst og illustration. De er delt i "før du læser", "mens du læser" og "efter du har læst". Gennem opgaverne øver eleverne sig i at iagttage sproglige detaljer og forstå meningssammenhænge - og udvikler derved bl.a. deres syntaktiske og semantiske bevidsthed. Til materialet hører en lærervejledning med metodisk vejledning og flere elevopgaver.

Til materialet hører en serie af selvlæsningsbøger med tilhørende lærervejledning.

2.-3. klasse

Sider

Side 1 af 15