Læs mere >

< Læs mindre

 

Lektiehjælp målrettet dit barns behov

Sammen skaber vi Danmarks bedste lektiehjælp

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

  Kontakt mig - klik her og bliv kontaktet om lektiehjælp til dit barn!

Få en uforpligtende snak om lektiehjælp. Bliv ringet op indenfor 24 timer.

Kun 299 kr. per time

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

GoTutor og Alinea tilbyder lektiehjælp af højeste kvalitet

Lektiehjælp er ikke bare lektiehjælp! GoTutor har mange års erfaring i at tilbyde skræddersyet lektiehjælp til elever i grundskolen og på gymnasiet i hele Danmark. Den enkelte elev bliver ud fra personlighed og faglige udfordringer tildelt netop den lektiehjælper, som fagligt og pædagogisk er det bedste match for eleven. GoTutor har mange dygtige undervisere.  

Alle lektiehjælpere har adgang til materialer og opgaver fra Alinea i deres undervisning – GoTutor udvælger og uddanner de bedste lektiehjælpere i Danmark. 

Et unikt samarbejde mellem Alinea og GoTutor

Alinea og GoTutor er begge en del af Egmont og holder til på samme adresse i Vognmagergade i København. Det skaber rammerne for et tæt samarbejde om at tilbyde lektiehjælp af højeste kvalitet til børn og unge. 

Udover at stille undervisningsmaterialer til rådighed hjælper Alineas eksperter med at forbedre og udvikle GoTutors lektiehjælp. Alinea hjælper eksempelvis GoTutor med at uddanne lektiehjælperne og klæde dem på fagligt og pædagogisk. Det er ambitionen sammen at skabe Danmarks bedste lektiehjælp. 

Læs mere >

< Læs mindre

Sådan foregår lektiehjælp ved GoTutor

GoTutors lektiehjælp-forløb er struktureret i tre faser:

Læs mere >

< Læs mindre

 

1. Individuel behovsanalyse

Barnets udfordringer og behov kortlægges i fællesskab.

Læs mere >

< Læs mindre

 

2. Målrettet undervisning

Via skræddersyet lektiehjælp vil underviseren arbejde henimod de mål, den enkelte elev måtte have.

Læs mere >

< Læs mindre

 

3. Løbende rapportering

GoTutor tilbyder forældre til eleverne at følge med i barnets fremgang og udvikling via online rapportering

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp med trænede og nøje udvalgte undervisere

Kvaliteten af lektiehjælp afhænger i sidste ende af den tildelte lektiehjælper. Derfor udvælger, tester og uddanner GoTutor sine lektiehjælpere. Alle GoTutors lektiehjælpere er fagligt kompetente og har opnået topresultater i deres fag, og de har gode sociale og pædagogiske evner. 

GoTutor har lektiehjælpere tilknyttet med meget forskellige baggrunde og kompetencer. Nogle går på gymnasiet, andre går på en af Danmarks mange - og forskellige - videregående uddannelser, bl.a. Københavns Universitet, Syddansk Universitet og DTU. Der er i hele landet god mulighed for at finde den helt rigtige underviser til en elev.

Med hjælp fra Alinea uddanner GoTutor alle undervisere didaktisk og pædagogisk samt tilbyder redskaber indenfor konkrete fag og problemstillinger. Eksperter ved Alinea inddrages også i en løbende sparring i forhold til at sikre kvaliteten af GoTutors lektiehjælp gennem lektiehjælperne.

Med lektiehjælp fra GoTutor får dit barn:

 • hjælp til at arbejde med det faglige
 • ekstra gennemgang af det svære stof
 • gode råd til at få struktur på lektierne i en travl hverdag
 • assistance, der tager udgangspunkt i dit barns helt konkret behov
 • en oplevelse af at være i stand til at lære det, der synes at være helt umuligt.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Fokus på elevens unikke behov og udfordringer

Hos GoTutor ses lektiehjælp ikke som et standardprodukt, den skal være unik for den enkelte elev. Derfor har GoTutor ofte en meget tæt og personlig dialog med forældre til de børn og unge, der modtager lektiehjælp, med henblik på at opbygge skræddersyet lektiehjælp til den enkelte elev.  

Valg af lektiehjælp kan være udtryk for dårlig trivsel i skolen, faglige udfordringer og andre problemstillinger hos eleven. En hjælpende hånd i trygge rammer - til forståelse af stoffet, arbejdet med opgaverne mv. - kan gøre en stor forskel. Derfor ønsker GoTutor at være en virksomhed, man som forældre eller evt. elev trygt kan ringe til og få en dyb, personlig samtale med om skolemæssige udfordringer, ligesom man kan tage en snak om, hvorvidt lektiehjælp kan være en relevant løsning. 

Det er GoTutors erfaring, at for manges vedkommende følger større trivsel og selvtillid med en øget faglig forståelse. Alle børn fortjener en tryg og glad skoletid. 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp i mange forskellige fag

GoTutor tilbyder privat lektiehjælp på alle niveauer, i et enkelt fag eller i flere fag. Underviserne har stor erfaring i at tilpasse undervisningen til den enkelte elev, også hvor der måtte være særlige behov. Elever kan have brug for lektiehjælp i forskellige fag, fx:

 • Dansk
 • Matematik
 • Engelsk
 • Fransk 
 • Tysk 
 • Spansk
 • Fysik
 • Kemi

Uanset fag, står GoTutor klar til at hjælpe!

 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp med Alineas materialer og opgaver

GoTutor kan som de eneste tilbyde lektiehjælp med læringsmidler og opgaver fra Alinea. Lektiehjælp ved GoTutor er derfor understøttet af materialer af højeste kvalitet.  

Som lektiehjælper ved GoTutor har man adgang til Alineas undervisningsmaterialer til grundskolen på tværs af alle fag. Det gælder eksempelvis KonteXt og Format indenfor matematik, Den første læsning og CampStavning i dansk og Momo og Yes we Can indenfor fremmedsprog. Uanset faget er der relevante Alinea-materialer til rådighed.   

 

Online lektiehjælp

GoTutor tilbyder også, at elever kan modtage deres lektiehjælp online. Der findes gode og tilgængelige redskaber, der understøtter online undervisning. Med fx skærmdeling kan elev og underviser let arbejde med stoffet og opgaverne sammen, selvom de ikke sidder i samme lokale.

Læs mere >

< Læs mindre

Sammen tilbyder vi Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

Kundetilfredshed er det vigtigste hos GoTutor. Ambitionen er klar: Alle, der vælger lektiehjælp ved GoTutor, skal være tilfredse med hele forløbet omkring deres lektiehjælp.  

Ser man på Trustpilot, Google- eller Facebook-reviews, har GoTutor 5 stjerners-anmeldelser på alle sider og kan derfor kalde sig Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp.  

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

 

  Kontakt mig - klik her og bliv kontaktet om lektiehjælp til dit barn!

Få en uforpligtende snak om lektiehjælp. Bliv ringet op indenfor 24 timer.

Kun 299 kr. per time

Læs mere >

< Læs mindre