Nedtællingen er begyndt!

Den 19. april slår Århus Congress Center dørene op for årets Lærfest og vi står klar til at tage imod jer på stand 48, 22 og 4.

Det bliver et brag af en fest, så glem ikke at tilmelde dig. Vi kan allerede nu løfte sløret for nogle af de aktiviteter, du kan deltage i på vores stande. Læs mere her på siden.

TILMELD DIG NU 

Læs mere >

< Læs mindre

Vær med i snakken om

Læs mere >

< Læs mindre

Det tænkende klasserum og matematikvanskeligheder

Med afsæt i Peter Liljedahls teori om det tænkende klasserum giver Adrian Bull konkrete bud på, hvordan du får dine elever til at tænke matematisk og engagere sig i problemløsning.

Derudover tager vi fat på matematikvanskeligheder, og giver dig gode bud på, hvordan du som lærer kan støtte elever med forskellige typer af vanskeligheder.

Hvor? Lokale 1
Hvornår? Den 19. april kl. 10.30 og  kl.13.45

Læs mere >

< Læs mindre

Digitale og analog læremidler

Den nye regering vil skære ned på elevernes skærmtid i undervisningen. Det har pustet nyt liv i debatten omkring brugen af digitale læremidler. Men bør vi egentlig diskutere antallet af skærmtimer eller istedet tale om hvordan vi skaber den bedste undervisning med og uden skærm?

Vi inviterer til åben snak og kaffe på vores inspirationsstand. Vi glæder os til at høre jeres tanker.

Hvor? på stand 22
Hvornår? Begge messedage

Læs mere >

< Læs mindre

Matematikfessor

Fessor er fløjet til Århus og har sneget sig med på Lærfest. Han kan nemlig slet ikke vente med at møde dig. Men noget er ikke som det plejer .. Fessor har taget nogen med til festen. 

Find Matematikfessor på en af vores stande og find ud af hvem, han har taget med og hvorfor.

Hvor? på stand 48, 22 og 4.
Hvornår? begge messedage

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Gå ikke glip af sjove aktiviteter, konkurrencer og meget mere

Kig forbi vores inspirationsstand og vær med til et slag portalbanko eller lyt med på et af vores aktuelle oplæg. Der er rig mulighed for at blive inspireret, vinde spændende præmier og få masser af gode øjeblikke med hjem. Og så byder vi også på en kop brandvarm baristakaffe.

DOWNLOAD VORES PROGRAM 

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Kom og tøm standen

Stand nr. 48 vil under hele Lærfest være spækket med alle vores allerbedste læremidler og torsdag den 20. april, tæller vi traditionen tro ned til årets Alinea bogsnup!

Du kan få fingrene i alt fra træningshæfter til lærervejledninger og fagbøger helt gratis.

Kom og vær med. Det bliver piv sjovt!

TILMELD DIG NU

Læs mere >

< Læs mindre