IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
97 , 00 kr.
121 , 25 kr.
Yes we can 3, My Book/Web

Yes we can 3, My Book/Web

af Louise Holst Tollan & illustreret af Anja Gram

Yes we can 3 fortsætter hvor Yes we can 2 slap og støtter og inspirerer fortsat elever og lærere til at bruge engelsk som fælles kommunikationssprog i undervisningen. Eleverne arbejder systematisk med ordforrådstilegnelse og præsenteres for relevante strategier, som hjælper dem til at forstå og reflektere over egen brug af sproget. I 3. klasse er der i stigende grad fokus på både læsning og skrivning, og samtidig udfordres eleverne i en lang række mundtlige aktiviteter, blandt andet i opgaver til forforståelse og/eller opfølgning og i en lang række bevægelseslege og CL-strukturer.

Eleverne har adgang til alle lydfiler på hjemmesiden yeswecan.alinea.dk. Her finder de også klik- og lyt-aktiviteter, der knytter sig direkte til arbejdet med elevbogen. De arbejder fortsat i det digitale PosterRoom, hvor de skaber egne plakater med ord, billeder og lyd.

Yes we can består af 7 kapitler, som alle tager afsæt i eleverne nære verden og opmuntrer til samtale, sammenligning og refleksion.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723526519
1. oplag 01. mar. 2018
104 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2018 Forlag: Alinea Redaktør: Mie Schrøder
121 , 25 kr.
97 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms