IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
162 , 00 kr.
202 , 50 kr.
X fra det ydre rum, Blå Læseklub

X fra det ydre rum, Blå Læseklub

Det er, de to prisbelønnede tegneseriemagere Lars Kramhøft og Tom Kristensen der står bag X fra det ydre rum. Sammen har de skabt en spændende og humorfyldt fortælling i en verden, hvor det er dyrene, der fører ordet. Det er svært ikke at komme til at holde af Hund og Kat i deres kamp mod det ukendte og forsøg på at vende tilbage til en hverdag, hvor de kan regne med deres ostemad hver morgen.

Læsere der er fans af tegneserier vil helt sikker elske denne udgivelse.

Blå Læseklub

X fra det ydre rum udkommer i Alineas Blå Læseklub, som er letlæsningsbøger til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. X fra det ydre rum har et lix-tal på 7,5 og et let-tal på 11, hvilket gør den nem at gå til for selv svage læsere.

Alle bøger i Læseklub er læsepædagogisk bearbejdet og egner sig godt til frilæsning og strukturerede læseindsatser. Der kan hentes gratis læseforståelsesopgaver til alle bøger i Læseklub på læseklub.alinea.dk. Læs mere om X fra det ydre rum og alle de andre spændende titler i Blå Læseklub på alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723540300
1. oplag 13. jan. 2020
56 sider
Niveau: Indskoling + mellemtrin Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Andreas Munk Scheller
202 , 50 kr.
162 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms