IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Turbo matematik

Workshop, Turbo matematik

Alt for mange elever har svært ved at blive erklæret uddannelsesparate og få karakterer, som kan hjælpe dem videre på en ungdomsuddannelse. Turbo er udviklet netop til denne gruppe elever.

Materialet bygger på de mange gode erfaringer med intensive læringsforløb, og materialet er struktureret, så det er nemt at sætte ind netop dér, hvor elevernes udfordringer er størst.

I denne workshop får du en grundig introduktion til intensiv læring, og hvordan du kan arbejde med intensive læringsforløb på din skole. Vi dykker ned i Turbo-materialerne og viser, hvordan disse materialer kan hjælpe dine elever til skolesucces og en fornyet lyst til at lære.

Skolen kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Matematik Oplægsholder: Jesper Lyders
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms