IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Mucho más

Workshop, Mucho más

Workshoppen henvender sig til undervisere i spansk på begynderniveau, både i det 1-årige og 3-årige valgfag.

Vi kommer rundt i de forskellige elementer, som Mucho Más består af og tager fat i hvordan I får brugt materialet optimalt. I får både et overblik over hele materialet og vi dykker også ned i detaljerne. Vi vil også erfaringsudveksle, og koble ideer til, hvordan man kombinerer materialet med andre ideer, så har du noget at bidrage med, eller mangler du inspiration til din spanskundervisning, så er dette noget for dig.

Kurset vil være en vekselvirkning mellem introduktion af materialet, øvelser og erfaringsudveksling og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og udveksle ideer undervejs.

Kurset foregår på dansk.

I kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Fag: Spansk Oplægsholder: Rikke Engbo Andersen
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms