IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Kontext+ udskoling

Workshop, Kontext+ udskoling

Workshoppen indledes med en præsention af det pædagogiske fundament, som KonteXt er bygget op om. Derefter gennemgår forfatteren den faste struktur, som KonteXt følger, og vil med eksempler vise, hvordan webdelen er fuldt integreret i forhold til bogen og hvordan de præfabrikerede filer gør det nemt at implementere brugen af IT-værktøjer i undervisningen.

Der vil også være mulighed for at gennemarbejde et scenarie, for at få en god fornemmelse af, hvordan scenarierne virker.

I kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Niveau: 8. klasse-Overbygning Fag: Matematik Oplægsholder: Niels Jacob Hansen, Mette Strandgård Christensen eller Bent Lindhardt
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms