IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Format 0. klasse

Workshop, Format 0. klasse

I workshoppen Format til 0. klasse vil I blive præsenteret for teori og en masse eksempler på, hvordan matematikundervisningen kan gøres varieret, lærerigt og motiverende for alle børn. Dagen byder på deltagelse i Cooperative Learning strukturer, praktiske øvelser med aktiv matematik og værkstedsaktiviteter, der indeholder bevægelse, differentiering og  IT.

Workshoppen giver bud på, hvordan der kan arbejdes med tydelige læringsmål i børnehøjde og formativ evaluering. Workshoppen vil også byde på en lang række idéer og mulighed for selv at videreudvikle og etablerer værkstedsaktiviteter. Grundbogssystemet Format understøtter kravene i Fælles Mål.

I kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Niveau: 0. klasse Fag: Matematik, Børnehaveklasse Oplægsholder: Alice Darville
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms