IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, D'dansk 0. klasse

Workshop, D'dansk 0. klasse

Skriv og læs litteratur med d'dansk i børnehaveklassen

d'dansk i børnehaveklassen danner udgangspunkt for elevernes bogstavkendskab og begyndende læsning og skrivning. Flotte myldrebilleder giver et inspirerende afsæt til at tale om sprog og lytte til lyde i ord, og eleverne etablerer et solidt fonologisk fundament for deres fortsatte læse- skriveudvikling. Derudover lægger materialet op til kreativt arbejde med og uden digitale værktøjer, hvor elevernes mange kompetencer kan komme i spil. 

På workshoppen vil der blive fokuseret på, hvordan kravet om alsidighed i tekstvalg og forskellige udtryksformer integreres i en levende og engagerende undervisning med vægt på både oplevelser og faglige kompetencer. 

I kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgangtil en projektor eller interaktiv tavle. 

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk Oplægsholder: Lena Bülow-Olsen eller Susanne Kjær Harms
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms