IndlæserVent venligst…
Indlæser
872 , 00 kr.
1.090 , 00 kr.
Wings 5 kl. teacher's guide

Wings 5 kl. teacher's guide

Som noget nyt er teacher's guide - ligesom elevbøgerne - skrevet 100% på engelsk. Det har vi valgt for at understrege, at sproget i klasseværelset skal være engelsk.

Teacher's guide indeholder teori, en vejledning i de enkelte emner, baggrunds viden, forslag til tværfagligt samarbejde, kopiark, en plakat med separat lærervejledning til fonetikundervisning og meget mere.

Teksten har desværre rykket sig på Correction Key på side 116. Vi beklager og vedlægger her en rettet udgave af siden - kan hentes under fanen Downloads.

Under Downloads kan man også hente sangene til Wings Wonderkids med becifringer på, så de kan bruges til at spille efter, fx i et tværfagligt samarbejde med musiklæreren.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723022943
Niveau: 5. klasse Fag: Engelsk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Pernille Christensen
1.090 , 00 kr.
872 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Materialet er alt i alt meget alsidigt og varieret "Wonderkids" er et lækkert gennemarbejdet og -illustreret materiale til brug ved engelskundervisningen i 5. klasse. De fem emner, der tages under behandling, er superhelte, vidunderbørn, universet, forskellige slags kommunikation og Thanksgiving. Emnerne spænder vidt og appellerer utvivlsomt til børn på dette alderstrin ..."
    Feltgruppe