IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
889 , 00 kr.
1.111 , 25 kr.
Wings 5 kl. teacher's guide

Wings 5 kl. teacher's guide

Som noget nyt er teacher's guide - ligesom elevbøgerne - skrevet 100% på engelsk. Det har vi valgt for at understrege, at sproget i klasseværelset skal være engelsk.

Teacher's guide indeholder teori, en vejledning i de enkelte emner, baggrunds viden, forslag til tværfagligt samarbejde, kopiark, en plakat med separat lærervejledning til fonetikundervisning og meget mere.

Teksten har desværre rykket sig på Correction Key på side 116. Vi beklager og vedlægger her en rettet udgave af siden - kan hentes under fanen Downloads.

Under Downloads kan man også hente sangene til Wings Wonderkids med becifringer på, så de kan bruges til at spille efter, fx i et tværfagligt samarbejde med musiklæreren.

Læs mere >

< Læs mindre

  Materialet er alt i alt meget alsidigt og varieret
  På lager
  ISBN:
  9788723022943
  Niveau: 5. klasse Fag: Engelsk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Pernille Christensen
  1.111 , 25 kr.
  889 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Materialet er alt i alt meget alsidigt og varieret "Wonderkids" er et lækkert gennemarbejdet og -illustreret materiale til brug ved engelskundervisningen i 5. klasse. De fem emner, der tages under behandling, er superhelte, vidunderbørn, universet, forskellige slags kommunikation og Thanksgiving. Emnerne spænder vidt og appellerer utvivlsomt til børn på dette alderstrin ..."
   Feltgruppe