IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
128 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Viggos hemmelige ven

Viggos hemmelige ven

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Viggo er en letlæsningsserie til den første læsning i indskolingen. Bøgerne handler om Viggo, en tænksom dreng, der ikke har så mange venner. Han er lige flyttet ind i en lejlighed med sin mor, fordi hans far er flyttet. Klassekammeraterne bliver ved med at spørge, nogle griner og driller. Han er vant til det, men det er begyndt at genere ham. Han har lyst til at slå fra sig.

Viggos hemmelige ven er en hamster. Hans mor havde egentlig lovet ham en hund, men det må de ikke have i lejligheden. Viggo lærer den små tricks, og han har den med over alt. Når de er uden for lejligheden har han den i jakkelommen. En dag tager han hamsteren med i skole uden at tænke over det, men pludselig er den væk.

Lix: 8,2

 

Læs mere >

< Læs mindre

  “To rigtigt fine historier om Viggo, som er så nysgerrig og eftertænksom at mange vil opfatte ham som en nørd. Det er på tide, at nørde-begrebet får en kærlig og forstående behandling, og det er på tide, at normalitets-loftet hæves en smule.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788773699843
  1. oplag 24. nov. 2016
  42 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
  160 , 00 kr.
  128 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   “To rigtigt fine historier om Viggo, som er så nysgerrig og eftertænksom at mange vil opfatte ham som en nørd. Det er på tide, at nørde-begrebet får en kærlig og forstående behandling, og det er på tide, at normalitets-loftet hæves en smule. Det hjælper disse to søde, varme og sjove historier med til.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe