IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
607 , 00 kr.
758 , 75 kr.
Viborg materialet

Viborg materialet

Dette er et screeningsmateriale til test af børns ordforråd.

Viborg materialet er en standardiseret ordforrådstest, der undersøger i hvilket omfang børn på forskellige alderstrin er i stand til at benævne genstande på 51 fotos.

Materialet er standardiseret på godt 600 danske børn i Viborg Amt i løbet af oktober og november måned 2004. Testen er tænkt som en afløser for den nu udgåede SOP test fra 1988.

Testen kan anvendes af tale/hørepædagoger som et led i udredningen af børns sproglige kompetence. Den er målrettet børn i aldersgruppen 3 – 7 år og kan således også anvendes ved en sproglig screening af børnehaveklassebørn.

Viborg materialet lægger op til en efterfølgende kvalitativ analyse af barnets kompetence på området, idet registreringsarket giver mulighed for at notere barnets alternative svar.

Materialet er let at administrere. Det består af en billedbog med spiralryg indeholdende 51 fotos, registreringsark til fri benyttelse, vejledning samt beskrivelse af baggrunden for testen, redegørelse for standardiseringen og den efterfølgende statistiske behandling.

Downloads
Vejledning
Registreringsark
Standardisering

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723533715
1. oplag 31. dec. 2000 Niveau: 0. klasse Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
758 , 75 kr.
607 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms