IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
116 , 00 kr.
145 , 00 kr.
Venskabspuslespil

Venskabspuslespil

Dette er et konkret materiale til børn i daginstitutioner.

I Venskabspuslespillet fortælles en historie om vennerne, Kanin og Pindsvin.

Puslespillet lægger op til øvelser, som gør det tydeligt, hvordan man er en god kammerat, hvordan man forholder sig til andre, og hvordan man efter en strid kan blive gode venner igen.

Venskabspuslespillet er bygget op som et sekvenspuslespil med brikker, der kan tages ud af puslespillet og som børnene kan lege eller lave teater med.

Puslespillet er 100 cm langt og 15 cm højt, og egner sig lige så godt på gulvet som på et bord.

Læs mere >

< Læs mindre

  Vi synes serien er god ”Børnene har været rigtig glade for vores Venskabsmøder, og har glædet sig til at komme af sted. Vi synes børnene er blevet bedre til at være gode venner og lidt bedre til at håndtere konflikter, og der er helt klart blevet mindre drillerier i børnehaven.
  Skovhytten TK’s Ungdomsgård
  Vælg format
  På lager
  ISBN:
  9788723041470
  1. oplag 19. sep. 2011 Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Lotte Hjortshøj Christensen
  145 , 00 kr.
  116 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Vi synes serien er god ”Børnene har været rigtig glade for vores Venskabsmøder, og har glædet sig til at komme af sted. Vi synes børnene er blevet bedre til at være gode venner og lidt bedre til at håndtere konflikter, og der er helt klart blevet mindre drillerier i børnehaven. Vi synes serien er god, den kommer rundt om mange af de vanskeligheder, der opstår, når børn misforstår hinanden. Den får også børnene til at blive mere bevidste om at læse hinandens kropssprog, sige undskyld og at forstå et nej.”
   Skovhytten TK’s Ungdomsgård
   Feltgruppe