IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
399 , 00 kr.
498 , 75 kr.
Venskabsfigurer

Venskabsfigurer

Dette er et konkret materiale til børn i daginstitutioner.

Venskabsfigurerne, Kanin og Pindsvin, er hovedpersonerne i venskabsserien. De to tøjdyr vil naturligt lægge op til arbejdet omkring dagligdagsdilemmaer og sociale kompetencer som at hjælpe, at blive vred, at lytte, at vente på sin tur, at dele osv.

Kanin og Pindsvin kan med fordel bruges som hånddukker i snakke om sociale kompetencer. Børnene kan også med fordel inddrage dem i deres egne lege.

Figurerne er lavet i blød plys. Kanin er 60 cm høj og Pindsvin 30 cm høj.

Læs mere >

< Læs mindre

  Der er helt klart blevet mindre drillerier i børnehaven
  Skovhytten TK’s Ungdomsgård
  Vælg format
  På lager
  ISBN:
  9788723041463
  1. oplag 11. jul. 2011 Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Lotte Hjortshøj Christensen
  498 , 75 kr.
  399 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Der er helt klart blevet mindre drillerier i børnehaven ”Børnene har været rigtig glade for vores Venskabsmøder, og har glædet sig til at komme af sted. Vi synes børnene er blevet bedre til at være gode venner og lidt bedre til at håndtere konflikter, og der er helt klart blevet mindre drillerier i børnehaven. Vi synes serien er god, den kommer rundt om mange af de vanskeligheder, der opstår, når børn misforstår hinanden. Den får også børnene til at blive mere bevidste om at læse hinandens kropssprog, sige undskyld og at forstå et nej.”
   Skovhytten TK’s Ungdomsgård
   Feltgruppe