IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
69 , 00 kr.
86 , 25 kr.
Veje til engelsk

Veje til engelsk

Dette er en lærerhenvendt flergangsbog, som giver gode råd og inspiration til engelskundervisning af elever med læse- og skrivevanskeligheder.

Tilgang
Veje til engelsk giver inspiration til engelskundervisningen. Der findes mange muligheder for at hjælpe elever med læse- og skrivevanskeligheder, og bogen belyser forskellige strategier, men berører også vigtigheden af ligestilling og demokrati i skolen.

Indhold

Veje til engelsk indeholder:

 • Læsning, afkodning og forståelse
 • Læse- og skrivevanskeligheder
 • Dysleksi/Ordblindhed
 • Hukommelse
 • Undervisning i engelsk
 • Undersøgelse blandt lærere
 • Interview med universitetsstuderende
 • Skolens indsats i forhold til engelsk
 • Engelsk – et fag af afgørende betydning.

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Et meget kort og letlæst materiale, som mest af alt på positiv vis fik mig til at reflektere og huske på vigtigheden af at hjælpe elever med læse-skrivevanskeligheder i engelskundervisningen.”
  SprogLæreren
  På lager
  ISBN:
  9788771770957
  1. oplag 13. dec. 2016
  64 sider
  Niveau: Voksenhenvendt Fag: Engelsk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  86 , 25 kr.
  69 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Veje til engelsk er en fagpjece fra Special-pædagogisk forlag. En tyk pjece eller en tynd bog. Vælg selv. Under alle omstændigheder er udgivelsen overskuelig og let læst. Og på trods af manglen på ny, glat asfalt på vejene til engelsk byder udgivelsen på en række nyttige informationer, som kan sikre en lidt mere sikker færden i trafikmylderet i engelskundervisningen.” ”Bogen giver forslag til metoder eller tilgange til undervisningen uden at tilbyde egentlige strategier eller konkrete øvelser. Læseren kan m-a-ske savne lidt mere konkret hjælp, men på den anden side er det uhyre vigtigt at forstå, at der netop ikke er nogen let vej gennem dysleksijunglen. Det kræver vedholdenhed, forståelse, differentiering og fokus at hjælpe elever med skrive- og læsevanskeligheder til at beherske endnu et sprog. ”Veje til engelsk – når man har læse- og skrivevanskeligheder” tilbyder en overskuelig og let læst indgang til dysleksiens mange udfordringer.”
   Folkeskolen
   Feltgruppe
    ”Et meget kort og letlæst materiale, som mest af alt på positiv vis fik mig til at reflektere og huske på vigtigheden af at hjælpe elever med læse-skrivevanskeligheder i engelskundervisningen.”
    SprogLæreren
    Feltgruppe