Utro, Grønt niveau

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement i danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Læseværkstedet tilbyder et stort udvalg af frilæsningsbøger til unge og voksne, der har svært ved at læse. Bøgerne er overskuelige, og emnerne er udvalgt, så de er relevante for målgruppen. Størstedelen af bøgerne er fiktion, andre er bibliografier, og nogle er inspireret af virkelige hændelser.

Serien er inddelt i fire niveauer:

  • Rødt niveau (lix 7-10)
  • Grønt niveau (lix 13)
  • Gult niveau (lix 20)
  • Blåt niveau (lix 25-30).

Indhold
Mette og Mikkel er gift. De bor i hus med deres to børn. Mette er lærer, og Mikkel er fotograf. Han har sin egen butik, og de har begge meget travlt. Mette synes, hun gør alting selv, fordi Mikkel tit kommer sent hjem. Men Mikkel har ikke kun travlt med butikken, han ser også Signe, som er ung og glad. Det er bare for sjov med Signe, så han vil ikke skilles, selvom hun presser ham.

En eftermiddag er Mette inde i byen for at købe julegaver. Hun ser Mikkel stoppe ved en guldsmed. Han står længe og kigger. Mettes hjerte banker hårdt, og hun bliver vildt glad. Vil han købe et smykke til hende?
Mikkel går ind i butikken. Han køber en halskæde og betaler kontant, fordi Mette ikke må opdage det. Halskæden er nemlig til Signe. Efter guldsmeden har han tid til at købe noget til Mette. Han ved, hvad han vil købe – en saks!

Downloads
Læs uddrag

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 86,00 kr.
Total pris 86,00 kr.
Pris inkl. moms 107,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
9. klasse
Fag
FVU dansk
Antal sider
60
Udgivelsesdato
09. jun. 2017
ISBN
9788771771206
Udgave
1