IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
232 , 00 kr.
290 , 00 kr.
Under samme himmel 9, Emnebog/Web

Under samme himmel 9, Emnebog/Web

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i kristendom i 9. klasse med tilhørende webressourcer.

Under samme himmel 9 giver gode muligheder for at tilegne sig viden, til at reflektere over og til at tage stilling til religionerne hver for sig eller på tværs. Dermed giver bogen et solidt grundlag for at gå til prøve i kristendomskundskab efter 9. klasse.Under samme himmel

handler om de store verdensreligioner: jødedom, kristendom, islam, hinduisme og buddhisme - med fokus på kristendommen. Derudover er der kapitler om etik og filosofi. Alle religioner behandles efter samme struktur:

  • Grundlag
  • Hellige skrifter
  • Lære og dogmer
  • Retninger og grupperinger
  • Hverdag og højtider.

 

Har du bog, har du web!

Under samme himmeler en del af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at når du køber et klassesæt af Emnebog/Web, så får du samtidig adgang til de webressourcer, der hører til klassetrinnet. Webressourcerne til Under samme himmel findes på undersammehimmel.alinea.dk.

Til emnebøgerne 6/7, 7/8 og 9 findes der forskellige spil, hvor eleverne kan indhente viden om forskellige religioner for derefter at bruge deres viden til at klare sig gennem quizzerne i spillet. Quiz og spil følger emnerne, der behandles i emnebøgerne.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788779889200
10. oplag 23. maj. 2009
168 sider
Niveau: 9. klasse Fag: Kristendom 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
Denne udgave er ikke længere til salg