IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
612 , 00 kr.
765 , 00 kr.
Turbo Dansk Lærervejledning / Web

Turbo Dansk Lærervejledning / Web

Dette er en digital lærervejledning til danskundervisningen i udskolingen.

Tilgang
Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen.

Med seriens udgivelser er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der giver eleverne et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udfordringer er størst.

Turbo bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der alle formår at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb, f.eks. i den understøttende undervisning eller som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Indhold
Turbo Lærervejledning Dansk støtter dig i din undervisning, så dine elever kan opnå et fagligt løft, uden at det kræver en omfattende forberedelse. Lærervejledningen rummer en grundig side til side-vejledning til alle dansk-elevhæfterne i Turbo-serien. Dertil kommer en introduktion til intensive læringsforløb og ressourcer til at gennemføre en lang række spil og aktiviteter.

Turbo Lærervejledning Dansk er en digital udgivelse og kan efter køb hentes på turbo.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager + online
ISBN:
9788723527059
1. oplag 27. jul. 2018
256 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
765 , 00 kr.
612 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms