IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
600 , 00 kr.
750 , 00 kr.
Turbo Dansk Lærervejledning / Web

Turbo Dansk Lærervejledning / Web

Turbo Dansk Lærervejledning støtter dig i din undervisning, så din elever kan opnå et fagligt løft, uden at det kræver en omfattende forberedelse. Turbo Dansk Lærervejledning ;rummer en grundig side til side vejledning til alle danskelevhæfterne i Turbo serien. Dertil kommer en introduktion til intensive læringsforløb og ressourcer til at gennemføre en lang række spil og aktiviteter. Turbo Dansk Lærervejledning er en digital udgivelse.

Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med Turbo udgivelserne er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der give dine elever et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udforinger er størst.

Turbo materialerne bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der har formået at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb for mindre elevgrupper og som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager + online
ISBN:
9788723527059
1. oplag 27. jul. 2018
256 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Jesper Lyders Andersen
750 , 00 kr.
600 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms