IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
202 , 00 kr.
252 , 50 kr.
TRAS håndbog

TRAS håndbog

Dette er en flergangsbog om småbørns sprogudvikling, som henvender sig til pædagogisk personale i daginstitutioner.

Tilgang
Sprogudviklingen er afgørende for harmonien i et barns samlede udvikling. Både i småbørnsalderen og senere, når barnet begynder sin indlæring i skolen, spiller de sproglige færdigheder en central rolle.

TRAS er udviklet ud fra et ønske om at give et let anvendeligt og effektivt redskab til professionelle voksne, som er med til at tage vare på sprogudviklingen hos børn. Materialet skaber et overblik over hvert enkelt barns udvikling og fremhæver det, der trænger til at blive styrket.

TRAS består af observationsark, en vejledning og en håndbog.

Indhold
TRAS-håndbogen indeholder stor faglig indsigt og veldokumenteret viden om sprog, sprogudvikling og vanskeligheder med sproget. Der er lagt vægt på områderne samspil, kommunikation, opmærksomhed, sprogforståelse, sproglig bevidsthed, udtale, ordudvikling og sætningsproduktion.

Håndbogen indeholder også en kort indføring i TRAS-materialerne og idéer til det pædagogiske arbejde.

Downloads
Læs mere om TRAS

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773999400
6. oplag 05. maj. 2003
112 sider
Niveau: Før skole Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2003 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
252 , 50 kr.
202 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms