IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
124 , 00 kr.
155 , 00 kr.
Toron-sagaen 1, Gorokernes angreb

Toron-sagaen 1, Gorokernes angreb

Første bind i Toron-sagaen

Torons lille by bliver angrebet af vilde goroker. Toron vil kæmpe, men byen vil ikke gøre ham til kriger. Han må være både modig og klog for at finde det våben, der kan redde byen.

Læs mere >

< Læs mindre

  Den spændende kombination af action, mangategneserie og letlæsningsbog er virkelig noget, der vil fange målgruppen Anvendelse/målgruppe/niveau Tre bøger i ny spændende og anderledes letlæsningsserie. Bøgerne kan anvendes til fritidslæsning og læsetræning for læsere i 2.-4. klasse (8-10 år).
  Lektørudtalelse
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788723030764
  1. oplag
  24 sider
  Niveau: 3. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Maria Lukowski
  Denne udgave er ikke længere til salg
   Den spændende kombination af action, mangategneserie og letlæsningsbog er virkelig noget, der vil fange målgruppen Anvendelse/målgruppe/niveau Tre bøger i ny spændende og anderledes letlæsningsserie. Bøgerne kan anvendes til fritidslæsning og læsetræning for læsere i 2.-4. klasse (8-10 år). Beskrivelse Den danske fantasyserie fra 2007 var oprindelige skrevet på engelsk, The saga of Toron og beregnet til brug i engelskundervisningen. Her læseteknisk bearbejdet på dansk, bl.a. med delestreger ved sammensatte ord. Handlingen er fortalt gennem tekst og manga-tegneseriestriber, som gør det attraktivt og overkommeligt at læse for målgruppen. Bøgerne handler om den forældreløse dreng Toron, der bliver mesterkriger. Han kæmper mod farlige goroker og røvere og befrier sine forældre fra en slavelejr ved hjælp af den allerførste taynikma, en sammensmeltning af den magiske Tay-sten og det mekaniske sværd Nikma. I begyndelsen af hver bog gives en indføring i historien, og i slutningen præsenteres væsentlige personer, hvilket udvider historien. Seriens handling er fortløbende. Toron-sagaen ligger handlingsmæssigt før den populære Taynikma-serie. Sammenligning Bøgerne ligner layoutmæssigt de populære Taynikma-bøger, som dog ikke er læseteknisk bearbejdet. Samlet konklusion Den spændende kombination af action, mangategneserie og letlæsningsbog er virkelig noget, der vil fange målgruppen, 2.-4. klasse, især drenge, som vil sluge bøgerne råt.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe