IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
150 , 00 kr.
187 , 50 kr.
Tid til dansk i overbygningen, Tid til skrivning 1

Tid til dansk i overbygningen, Tid til skrivning 1

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i dansk i udskolingen.

Tid til skrivning 1 er første elevhæfte ud af tre i serien Tid til dansk i overbygningen.

id til skrivning er et overskueligt og lettilgængeligt materiale, der træner eleverne i at blive bedre til at udtrykke sig skriftligt og giver dem differentierede udfordringer inden for skriftlig dansk.

Tid til skrivning 1 består af tekster og opgaver, fordelt på de fem grundlæggende måder at skrive på:

 • at skrive for at informere
 •  at skrive for at beskrive
 •  at skrive for at fortælle
 •  at skrive for at argumentere
 •  at skrive for at reflektere.

 

Kender eleverne disse skrivemåder godt, har de et solidt grundlag for at skrive alle typer tekster. Eleverne arbejder selv, i par og grupper.

 

Tid til skrivning er en dansk oversættelse og bearbejdning af det anmelderroste norske materiale 'SKRIV'. Bag materialet står bl.a. forskeren Kjell Lars Berge, som i sin forskning beskæftiger sig med kvalitetssikring af elevers skriftlige fremstilling samt udbytte af undervisningen.

Læs mere >

< Læs mindre

  Det er fagligt yderst kompetent og professionelt opbygget med en klar progression i opgavetypernes kompleksitet Tid til skrivning 1 er en oversættelse og bearbejdning af det norske materiale Skriv 1, som fik denne anmeldelse i Folkeskolen: "Et norsk læremiddel om skriftlighed, der bygger på et sa
  På lager
  ISBN:
  9788723043511
  1. oplag 18. aug. 2013
  64 sider
  Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Rikke Bay
  187 , 50 kr.
  150 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det er fagligt yderst kompetent og professionelt opbygget med en klar progression i opgavetypernes kompleksitet Tid til skrivning 1 er en oversættelse og bearbejdning af det norske materiale Skriv 1, som fik denne anmeldelse i Folkeskolen: "Et norsk læremiddel om skriftlighed, der bygger på et samarbejde mellem forskere og erfarne lærere, viser nye veje i skriftligt arbejde ..."
   Feltgruppe