IndlæserVent venligst…
Indlæser
178 , 00 kr.
222 , 50 kr.
Tid til dansk i overbygningen, Poetry Slam, Elevbog/Web

Tid til dansk i overbygningen, Poetry Slam, Elevbog/Web

Poetry slam er en ung og eksperimenterende genre – en hybrid mellem digtoplæsning, kunstskøjteløb og boksning. I arbejdet med Poetry slam – Poesiens kampsport kommer klassen bl.a. omkring genreovervejelser, sprog, virkemidler, motiv, tema, stemme, kropssprog og performance i forskellige lyriske tekster fra starten af 1900-tallet og frem til i dag.

Poetry slam – Poesiens kampsport giver mulighed for aktivt lyrikarbejde med eleverne som omdrejningspunkt, når klassen analyserer, fortolker og selv skriver og performer poetry slams. Pointen er ikke pointene, pointen er poesien!

Har du bog, har du web!
Ved køb af Elevbog/Web får du også adgang til webressourcer på Elevunivers.dk. Her kan eleverne i din klasse se eksempler på poetry slam-performances, kommentere dem og se andres kommentarer. Der er desuden links til relevante litteratur og performance poesi-sites.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723039965
120 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Rikke Bay
222 , 50 kr.
178 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Megen viden og utrolig mange spændende opgaver "Med bogen er der skabt en ny og engagerende genvej til den genre, som mange elever synes er vanskelig. Med en omskrivning af et citat fra bogen, "Poetry slam giver digtene tilbage til folket, fuck eliten", kunne man sige, at med "Poetry slam" giver man digtene tilbage til eleverne ..."
    Feltgruppe