IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
190 , 00 kr.
237 , 50 kr.
Tid til dansk i overbygningen, Poetry Slam, Elevbog/Web

Tid til dansk i overbygningen, Poetry Slam, Elevbog/Web

Poetry slam er en ung og eksperimenterende genre – en hybrid mellem digtoplæsning, kunstskøjteløb og boksning. I arbejdet med Poetry slam – Poesiens kampsport kommer klassen bl.a. omkring genreovervejelser, sprog, virkemidler, motiv, tema, stemme, kropssprog og performance i forskellige lyriske tekster fra starten af 1900-tallet og frem til i dag.

Poetry slam – Poesiens kampsport  giver mulighed for aktivt lyrikarbejde med eleverne som omdrejningspunkt, når klassen analyserer, fortolker og selv skriver og performer poetry slams. Pointen er ikke pointene, pointen er poesien!

Læs mere >

< Læs mindre

  Megen viden og utrolig mange spændende opgaver
  På lager
  ISBN:
  9788723039965
  2. oplag 13. apr. 2012
  120 sider
  Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Rikke Bay
  237 , 50 kr.
  190 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Megen viden og utrolig mange spændende opgaver "Med bogen er der skabt en ny og engagerende genvej til den genre, som mange elever synes er vanskelig. Med en omskrivning af et citat fra bogen, "Poetry slam giver digtene tilbage til folket, fuck eliten", kunne man sige, at med "Poetry slam" giver man digtene tilbage til eleverne ..."
   Feltgruppe