IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
125 , 00 kr.
156 , 25 kr.
Tema - Der Sprung! Tierwelten/Krimirätsel

Tema - Der Sprung! Tierwelten/Krimirätsel

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i tysk i 7.-9. klasse.

Tilgang
Emnehæftet har gode tekster og spændende informationer samt stor variation i tekstgenrer og opgavetyper. Med denne bog får eleverne et vendehæfte, hvor de kan fordybe sig i temaer om dyrenes verden og gådefuldt detektivarbejde.

Tierwelten/Krimirätsel er et supplerende materiale i serien Tema - Der Sprung!

Indhold
Der Sprung! Tierwelten/Krimirätsel er delt op i to dele:

Første del: Fakta om dyr. Billeder, ordforråd, oversigter og kreative ideer til, hvordan man fremstiller og præsenterer sit eget projekt om dyr.

Anden del: I den anden del kommer eleverne på detektivarbejde og bliver sat til at løse forskellige gåder. Eleverne lærer at læse, tænke efter og så løse gåden.

Læs mere >

< Læs mindre

  Materialet fremstår som et godt og solidt hele, og tysklæreren behøver ikke være bange for, om der er opgaver og tekster nok til undervisningen "Tema - Der Sprung - "Alles Konfetti" og det tilhørende materiale "Tierwelten" og "Krimirätsel" er et materiale til begynderundervisningen i tysk.
  På lager
  ISBN:
  9788779887756
  1. oplag 01. jan. 2006 Niveau: 7. klasse-9. klasse Fag: Tysk 1. udg. 2006 Forlag: Alinea
  156 , 25 kr.
  125 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Materialet fremstår som et godt og solidt hele, og tysklæreren behøver ikke være bange for, om der er opgaver og tekster nok til undervisningen "Tema - Der Sprung - "Alles Konfetti" og det tilhørende materiale "Tierwelten" og "Krimirätsel" er et materiale til begynderundervisningen i tysk. Ideen med bøgerne er, at eleverne skal læse nogle små tekster og løse opgaver til. Der er ordlister til teksterne, men eleverne må også bruge en ordbog for at kunne klare alle teksterne..."
   Feltgruppe