IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
210 , 00 kr.
262 , 50 kr.
Team A, Kidnappet

Team A, Kidnappet

Team A er en krimiserie med humor, spænding og mysterier til drenge på mellemtrinnet.

Alibier, mistænkelige personer og farer tegner handlingen i illustrerede bøger af overskuelig tykkelse.

En eftermiddag forsvinder Frederik fra klassen ud i den blå luft, og næste dag kommer han ikke i skole. Er han ude at køre på motorcykel med sin storebror? Eller er han syg, som hans mor påstår? Har hans forsvinden noget at gøre med de rockeragtige typer, som Bastian stødte ind i?

Lidt efter sad de alle tre bagbundne på gulvet. Franko trak en pistol frem og pegede på Team A. Bastian gispede. Ville Franko virkelig skyde dem?

The A-Team bøgerne fås også på engelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

  Sådanne bøger kan vi ikke få nok af Anvendelse/målgruppe/niveau To nye bøger i spændingsserien Team A til læsetræning for målgruppen de 8-10-årige. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  Kan forudbestilles
  ISBN:
  9788723030009
  1. oplag
  88 sider
  Niveau: 5. klasse-Mellemtrin Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  Denne udgave er ikke længere til salg
   Sådanne bøger kan vi ikke få nok af Anvendelse/målgruppe/niveau To nye bøger i spændingsserien Team A til læsetræning for målgruppen de 8-10-årige. Beskrivelse Så er der to nye bøger i den spændende serie Team A. De to første bøger i serien kom i 2008. Serien er en krimiserie med mange mysterier, spænding og humor. I Kidnappet forsvinder klassekammeraten Frederik. Kamille og Bastian sætter sig for at finde ham. Mange spor fører ind i rockermiljøet, og da de sidder overfor Franko, som peger på dem med en pistol, er gode råd dyre. I det fjerde bind Sabotage har Bastian fået arbejde på et pizzeria. Da han en aften ser en rotte i køkkenet, tyder det ikke på, at det er en tilfældighed. Er der nogen, der vil pizzeriaet til livs? Begge bøger har sager, som team A med det samme kaster sig over. Bøgerne er ikke læsepædagogisk bearbejdet, de er sat med en tydelig sats og der er forholdsvis mange helsides illustrationer i farve. Bøgernes handlinger er gennemgående spændende. De har et let og flydende sprog, og læserne med en lille detektiv i maven, vil kunne identificere sig med bogens hovedpersoner. Bøgernes layout ligner seriens øvrige. Sammenligning Bøgerne ligner de øvrige i serien, hvad angår layout og kvalitet. Samlet konklusion De to krimier er et godt bud på en kickstart af læsning for drengelæsere mellem 8-10 år. Og sådanne bøger kan vi ikke få nok af.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe