IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
Tante Fjas får en is

Tante Fjas får en is

Det er sommer og meget varmt. Lars, Lulu og tante Fjas vil have en is.

Tante Fjas er vild med is. Men det gælder om at nyde den, siger hun. Det er lettere sagt end gjort, for en lille lækkersulten bi er blevet interesseret i hendes is.

Tanta Fjas vil vifte den væk. Det hjælper ikke. Hun prøver at slå, løbe og gemme sig, men lige lidt hjælper det. Gode råd er dyre. Hvad mon den skøre Fjas finder på?

Se opslag fra en Tante Fjas-bog

Pdf-fil til oplæsning
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes. 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"Endnu to underholdende letlæsningsbøger (lix 5) nr. 7 og 8 i serien om Tante Fjas. Forsiderne er iøjnefaldende, og man kan klart billedlæse overskrifter og dermed bøgernes temaer. Målgruppen er begynderlæsere i 1. klasse og bøgerne appellerer til både drenge og piger. Charlotte Fleischers sprælske og farverige illustrationer harmonerer fint med hendes slagfærdige tekst med de mange korte sætninger. De små overskuelige tekstafsnit med typisk 2-4 ord pr linje er puttet strategisk ind mellem de tegneserieagtige og udtryksfulde billeder. Tante Fjas er absolut ikke kedelig, og børnene Lars og Lulu hænger pænt i for at følge tantes tanker og handlinger." "Der er humor og fart over feltet både i ord og billeder, og de 7-8 årige læsere elsker, når de voksne opfører sig aparte og grinagtigt. En herlig læseoplevelse i skolen eller i fritiden."

Helle Andersen, Lektørudtalelse 806/15) 2 615 659 (BS)


 

Forfatter(e): Charlotte Fleischer
ISBN: 87 7607 230 4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776072308
1. oplag 03. mar. 2006
16 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2006 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
66 , 25 kr.
53 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms