IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
255 , 00 kr.
318 , 75 kr.
Syntax og morfologi

Syntax og morfologi

Dette er et materiale til vurdering af børns sprogfunktion.

Syntax og morfologi er et materiale til indsamling af "styret spontan tale" til brug ved vurdering af børns sprogfunktion i forbindelse med den rutinemæssige logopædiske undersøgelse.

Materialet – et spiralbind i A5 format – består af billedhistorier med tilhørende tekster, affattet på to sproglige niveauer, et til mindre og et til større børn. Undersøgeren præsenterer barnet for en billedserie og fortæller historien. Derefter genfortæller barnet historien med støtte fra billederne. Barnets genfortælling skrives ud og giver et grundlag for vurdering af barnets kompetence med hensyn til ekspressive sprogfunktioner som syntax, morfologi og ordstof.

Anvendes til småbørn og skolebørn.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723533753
1. oplag 31. dec. 2000 Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2000 Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
318 , 75 kr.
255 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms