IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
74 , 00 kr.
92 , 50 kr.
Superbørn, Hokus Pokus

Superbørn, Hokus Pokus

Let-tal: 6

Læs mere >

< Læs mindre

  Bøgerne vil give læselyst og fornemmelse af at kunne læse allerede i børnehaveklasserne Anvendelse/målgruppe/niveau Her følger 7. og 8. bog af 12 i serien Superbørn. Bøgerne er velegnede til den allerførste læsning. Fra 6 år / lix 6. Beskrivelse
  På lager
  ISBN:
  9788723029690
  16 sider
  Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk, Børnehaveklasse 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  92 , 50 kr.
  74 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bøgerne er alle eventyrligt illustreret af Bodil Molich "Bøgerne er skrevet som læsebøger for børn fra fem år. Opbygningen er ens. På de første opslag er der på venstre side trykt et enkelt navneord, og dette ord er illustreret. På højre side ser vi en aktivitet, hvori navneordet indgår. På det sidste opslag er der en kort tekst med mange replikker; superbørnene taler med hinanden om noget, der har relation til de navneord, vi har læst om ..."
   Feltgruppe
    Bøgerne vil give læselyst og fornemmelse af at kunne læse allerede i børnehaveklasserne Anvendelse/målgruppe/niveau Her følger 7. og 8. bog af 12 i serien Superbørn. Bøgerne er velegnede til den allerførste læsning. Fra 6 år / lix 6. Beskrivelse Bøgernes layout er indbydende. Illustrator og forfatter har igen lavet et flot samarbejde. Teksten er superlet, og tegningerne er sjove, farverige og udvider den lette tekst. Bøgerne er simple i opbygning - et ord med tilhørende tegning på v. side - objektet sat i miljø på h. side. Efter et par opslag med ord følger en ganske let tekst, hvori ordene gentages - flere med rytme og rim. Det er der kommet to små historier ud af. PC-musen handler om mus - mange forskellige slags mus - også den slags, vi bruger til computeren. Selma tegner med musen på sin pc, men musen går i stå. Hun sender sin fil til vennerne. På bogens sidste opslag funderer børnene over det magiske ved at sende filer, som de finder frem på klassens digitale tavle. I Hokus pokus tryller og underholder Sami de andre børn. Han tryller med kaniner, kort og flødeboller med kokus. Sammenligning Ligner i opbygning andre superlette frilæsningsbøger som Mille og Malte samt de mest enkle om Læsefidusen. Grete Sonne er kendt for flere læsebearbejdede lette bøger. Samlet konklusion Bøgerne er et godt forslag til letlæsningskasserne. Bøgerne vil give læselyst og fornemmelse af at kunne læse allerede i børnehaveklasserne.
    Feltgruppe