IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
114 , 00 kr.
142 , 50 kr.
Super let PS, Anton mod Jakob

Super let PS, Anton mod Jakob

Anton-bog til de glade fodboldlæsere allerede fra 6-7 år.

Anton og Jakob vædder om, hvem der kan skyde flest mål ud af tre skud. Den står 2-2. Men så rammer Anton bolden skævt, og den går i hans eget mål. Hvem vinder så?

Læs mere >

< Læs mindre

  Meget lette letlæste bøger om relevante emner for målgruppen er yderst velkomne Bøgerne kan læses fra 6 år af børn, der lige har knækket læsekoden, lix 3,6 og let-tal 12. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723503978
  1. oplag 07. nov. 2013
  24 sider
  Niveau: 1. klasse-2. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Gitte Thiesen
  142 , 50 kr.
  114 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Meget lette letlæste bøger om relevante emner for målgruppen er yderst velkomne Bøgerne kan læses fra 6 år af børn, der lige har knækket læsekoden, lix 3,6 og let-tal 12. Beskrivelse Målgruppen kender forfatteren, som har skrevet et hav af gode letlæsningsbøger. Disse to handler om drengen Anton og hans gode ven Jakob. Begge drengene er vilde med fodbold. Tråden er selvfølgelig fodbold, men de drejer sig lige så meget om venskab, empati, overbærenhed og rummelighed. I Anton finter øver Anton en svær finte, som han har set en professionel spiller lave. Jakob kommer forbi. Han kan også en finte. De viser hinanden deres formåen, men Antons finte lykkes ikke. Den er for svær. Til gengæld laver han noget andet, som nok ikke kan gentages. I Anton mod Jakob laver drengene målsparkskonkurrence og derefter spiller de kamp. Da Jakob skyder det afgørende mål, er det et selvmål. De diskuterer lidt, om det gælder. Tonen mellem dem bevares god uden at det virker utroværdigt. Teksten er fortrinsvis korte hovedsætninger trykt på de gennemillustrerede sider. Illustrationerne dækker alle et dobbeltopslag, hvilket gør dem lige så overskuelige som teksten. Sammenligning Der er udgivet to bøger mere om Anton i samme sværhedsgrad; Super let PS. Den populære serie om Kasper, der også er vild med fodbold, kan afløse Anton-bøgerne. De er en anelse sværere; PS. Samlet konklusion Meget lette letlæste bøger om relevante emner for målgruppen er yderst velkomne. Disse to hører til i den kategori. Selvom der allerede er udgivet mange, kan læserskaren næsten ikke mættes.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe