Spor i tiden

Dette er et konkret materiale til undervisning af voksne med dansk som andetsprog.

Spor i tiden er et socialpædagogisk dialogmateriale, som består af en vejledning og spørgsmål, udsagn eller små illustrationer opdelt i kategorier:

  • Ord på følelser og følelser på ord - tanker, ord og kropssprog på følelser: "Hvordan ser jeg ud, når jeg er vred?" "Hvilken farve har vreden?" "Hvad kan få mig til at grine?".
  • Reminicenskort - om at huske og mindes: "Hvilke dufte var der i mit barndomshjem?" "Hvilke håb og drømme har jeg?" "Hvilken duft kan jeg godt lide?".
  • Hjælp til selvhjælp - tanker, idéer og sund fornuft: "Hvad kan jeg gøre for at huske navne?" "I hvilke situationer beder jeg om hjælp?".

Spørgekortene er primært tænkt til brug for voksne mennesker, som deltager i undervisning eller gruppeforløb. De kan med fornøjelse også bruges i private sammenhænge med familie og venner, hvor man måske kan blive lidt klogere på hinanden.

Materialet er udviklet gennem flere års undervisning af voksne flygtninge og indvandrere, hvor flertallet har reaktioner og symptomer efter traumatiske begivenheder.

Udtrykket spor i tiden kan forstås på flere måder. Det dækker både over de spor, man har sat i fortiden, de aftryk man sætter her og nu og de spor, man ønsker at kunne sætte for fremtiden.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 391,00 kr.
Total pris 391,00 kr.
Pris inkl. moms 488,75 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Socialpædagogik
Udgivelsesdato
01. jan. 2000
ISBN
9788776074302
Udgave
1