Matematik specialundervisning (22)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
System

Vi fornyer Format til indskolingen
Vi er i gang med at forny Format, så hele systemet lever op til Forenklede Fælles Mål. Vi er næsten færdige med fornyelsen af materialer til 0. klasse og indskolingen – materialerne til 3. klasse udkommer i 2019.

Materialer til mellemtrinnet bliver fornyet løbende frem til 2022.

 

Aktiv og varieret undervisning i matematik
Med Format får du alt, hvad du har brug for, hvis du ønsker at gøre din undervisning mere interaktiv. Eleverne arbejder med matematik på mange forskellige måder, så alle elever bliver involveret og motiveret. Der er spil, lege og fysiske aktiviteter, både i elevbogen og værkstederne.

Med elevbogen får du en række webressourcer, der er en integreret del af systemet og udvikler elevernes matematiske og praktiske færdigheder. Ressourcerne findes på Format.alinea.dk og MitFormat.dk.

Format lægger stor vægt på de faglige niveaudelte værksteder, der giver dig gode muligheder for at differentiere undervisningen.

Se kapitel 1 til Format 0Format 1Format 2 og Format 9 og samt webressourcerne til Format 0Format 1 og Format 9 her.

0.-9. klasse
System

Vi er i gang med at forny Matematrix, så systemet lever op til Forenklede Fælles Mål. Indskolingen, overbygningen og 4. klasse er allerede fornyet. De resterende materialer til mellemtrinnet udkommer løbende i 2019-2020.

Du kan købe de gamle udgaver til 7., 8. og 9. klasse indtil juni 2021.

Sætter de matematiske kompetencer i spil
Matematrix er et fagligt, velstruktureret matematiksystem, som inspirerer eleverne til læring. Med Matematrix præsenterer du eleverne for det matematiske kernestof gennem varierede undervisningsforløb med klare og gennemskuelige pointer.

Kapitlerne i systemet er opbygget efter Timeglasmodellen, der gør det let at tilrettelægge og differentiere undervisningen og dermed tilgodese alle elever. Systemet har gennem hele forløbet fokus på kompetencer og læringsmål.

Se kapitel 1til Matematrix 0, Matematrix 1A, Matematrix 3A og Matematrix 9 samt webressourcerne til til Matematrix 1A og Matematrix 9 her.

0.-10. klasse

Sider