IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
185 , 00 kr.
231 , 25 kr.
Sort chok, Øksemorderens kranium

Sort chok, Øksemorderens kranium

Øksemorderens kranium er første bind i en ny nervepirrende gyserserie for eleverne på mellemtrinnet.

Sort chok er en serie til de 9-12--a-rige med masser af gys, humor og aktion. Bøgerne er Mortens Dürrs debut inden for gysergenren.

Sigurd og Tim tror, at der er nemme penge at tjene på at stjæle et gammelt kranium, men de tager grueligt fejl! For kraniet har siddet på den berygtede øksemorder Orla Kofod. Og snart får Sigurd og Tim besøg. Orla Kofod vil have sit kranium tilbage …

Bøgerne i Sort chok-serien er enkeltstående og kan læses uafhængigt af hinanden. De er velegnede til såvel indholdslæsning og genrearbejde som til fritidslæsning, og de henvender sig både til børne- og skolebiblioteket.

Bogen fås også som e-bog.

Læs mere >

< Læs mindre

  Denne serie rammer en god, uhyggelig tone og et friskt, ungt sprog. Anvendelse/målgruppe/niveau Bøgerne i Sort chok-serien henvender sig til gyser-læsere fra ca. 12 år, og skal formidles som noget mere uhyggeligt end eksempelvis serierne fra R. L. Stine. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723036605
  1. oplag 22. okt. 2010
  80 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  231 , 25 kr.
  185 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Denne serie rammer en god, uhyggelig tone og et friskt, ungt sprog. Anvendelse/målgruppe/niveau Bøgerne i Sort chok-serien henvender sig til gyser-læsere fra ca. 12 år, og skal formidles som noget mere uhyggeligt end eksempelvis serierne fra R. L. Stine. Beskrivelse Forfatteren har skrevet en del børnebøger, men først nu forsøger han sig indenfor gysergenren, og det gør han faktisk godt. De to bøger omhandler forskellige, ganske almindelige børn, som først oplever noget usædvanligt, som dernæst hurtigt bliver meget uhyggeligt. Bøgerne er velskrevet i et letlæst sprog. De har begge en jævnt stigende spændingskurve og slutter alle i et godt gys. Bøgerne er illustreret af Erik Petri der normalt er satirisk tegner ved diverse aviser, men som her lige præcis rammer en ulækker streg, der klæder gyser-historierne rigtigt godt. Sammenligning Denne serie rammer en god, uhyggelig tone og et friskt, ungt sprog som også E. E. Richardson og Henrik Einspor er gode til. Samlet konklusion Serien er en rigtig fin tilføjelse til vore gyser-samlinger.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe