IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
185 , 00 kr.
231 , 25 kr.
Sort chok, Dræbersvin

Sort chok, Dræbersvin

Bøgerne i Sort chok-serien er enkeltstående og kan læses uafhængigt af hinanden. De er velegnede til såvel indholdslæsning og genrearbejde som til fritidslæsning, og de henvender sig både til børne- og skolebiblioteket.

Bogen fås også som e-bog.

Læs mere >

< Læs mindre

  Den helt rigtige bog for børn på 12-14 år, der kan lide at læse en uhyggelig og spændende splatter historie fra en svinefarm Anvendelse/målgruppe/niveau
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723041128
  1. oplag 21. jun. 2012
  88 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  231 , 25 kr.
  185 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Den helt rigtige bog for børn på 12-14 år, der kan lide at læse en uhyggelig og spændende splatter historie fra en svinefarm Anvendelse/målgruppe/niveau Den helt rigtige bog for børn på 12-14 år, der kan lide at læse en uhyggelig og spændende splatter historie fra en svinefarm. Forsiden signalerer uhygge og rammer bogens blodige tema rigtig godt. Bestemt ikke for sarte læsere. Beskrivelse Letlæst gyser med blodige splatterscener. Thor og lillesøsteren Freja skal på ferie med et par af Thors venner hos onkel Torben, der bor på en svinefarm. Presset af gårdens skrantende økonomi, har Torben købt ulovlige væksthormoner til sine grise. Der går hul på tønderne og en overdosis af det giftige stads siver ned i svinefoderet. Om natten forvandler grisene sig til store behårede blodtørstige dræbersvin, der med knivskarpe tænder går amok på gården. Torben og børnene vågner op til et blodigt mareridt, hvor flugt er deres eneste redning. Men hvordan flygter man fra 700 dræbersvin? Spændende splatter historie, hvor ikke alle personerne overlever. Stemningsfulde og makabre farveillustrationer i en let karikeret streg. Bestemt ikke læsning for sarte sjæle. Sammenligning Der er mere splat, spænding og uhygge i de 4 andre bøger i serien Sort chok af samme forfatter, fx En papfar fra helvede eller Dæmonen fra Notre Dame. Samlet konklusion Gyserhistorie med blodige og makabre splatterscener. Velskrevet, letlæst og med farveillustrationer, men bestemt ikke for sarte læsere.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe