IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
185 , 00 kr.
231 , 25 kr.
Sort chok, Dæmonen fra Notre Dame

Sort chok, Dæmonen fra Notre Dame

Rune er ikke som de andre i 7.a. På klasseturen til Paris vender rædslerne fra hans barndom frygteligt tilbage. Vil Rune overleve mødet med dæmonen fra Notre Dame?

Sort chok er en serie til de 9-12-årige med masser af gys, humor og aktion. Bøgerne er Morten Dürrs debut inden for gysergenren. Dæmonen fra Notre Dame er fjerde bind i serien.

Bøgerne i Sort chok-serien er enkeltstående og kan læses uafhængigt af hinanden. De er velegnede til såvel indholdslæsning og genrearbejde som til fritidslæsning, og de henvender sig både til børne- og skolebiblioteket.

Bogen fås også som e-bog.

Læs mere >

< Læs mindre

  Et rigtigt fint bind i serien, og en udmærket tilføjelse til vore mere letlæste gys Anvendelse/målgruppe/niveau Gyser for de 9-12-årige drenge, der kan lide det korte, letlæste gys. Beskrivelse
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723041135
  1. oplag 14. nov. 2011
  88 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  231 , 25 kr.
  185 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Et rigtigt fint bind i serien, og en udmærket tilføjelse til vore mere letlæste gys Anvendelse/målgruppe/niveau Gyser for de 9-12-årige drenge, der kan lide det korte, letlæste gys. Beskrivelse Forfatteren, Morten Dürr, har efterhånden skrevet en del gysere i serien Sort chok. Dette er seriens fjerde bind. Det er også en psykologisk gyser om drengen Rune, der har voldsomme traumer, affødt af hans forældres kollektive selvmord (de var medlemmer af en religiøs sekt, der ikke beskrives nærmere). Rune har problemer med sit temperament, og det hele bliver værre på en klassetur til Paris, hvor han kommer i kontakt med dæmonen Azull, der har sat sig for, at drive Rune helt til vanvid. Det er et rigtigt fint bind i forfatterens gyser-serie, og det er endnu en gang Erik Petri der illustrerer til. Det gør han både godt og rigtigt klamt. Sproget er let at læse. Sammenligning Hverdagsgyset i Dürrs gysere, minder i nogen grad om R.L. Stines populære serier men er, især på den grafiske side, mere udpenslede end disse. Samlet konklusion Et rigtigt fint bind i serien, og en udmærket tilføjelse til vore mere letlæste gys.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe