IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Sociale medier i skole og fritid

Sociale medier i skole og fritid

I en vekslen mellem teori og empiri beskriver forfatterne, hvad der kendetegner sociale medier, hvem der bruger dem og til hvad. Bogen viser brugsmuligheder, men diskuterer også de oplevede fordele og ulemper, sociale medier giver anledning til. Hvorfor vokser små uenigheder sig indimellem store på sociale medier? Hvordan mobber børn og unge igennem billeder og tekst? Og hvilke muligheder og udfordringer oplever læreren i kommunikationen med elever eller forældre på intra? Det kan være vanskeligt for både børn, unge og voksne at vide, hvor grænserne går for, hvad vi kan sige og lægge ud på internettet.

 

Bogen er ikke bundet op på tidens aktuelle medier, men giver viden og teorier om grundlæggende kommunikationsmåder og medieformer, kultur og læring, etik og dannelse i sociale medier generelt. Dermed er den en relevant grundbog såvel i dag som i morgen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788711358078
1. oplag 03. mar. 2015
152 sider
1. udg. 2015 Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms