Smagens didaktik

Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.

Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.

Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 199,96 kr.
Total pris 199,96 kr.
Pris inkl. moms 249,95 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Antal sider
160
Udgivelsesdato
01. feb. 2018
ISBN
9788750052074
Udgave
1