SMAG PÅ SPROG

- Så du ikke med? Se udsendelsen her, find fede produkter til dit fag, og bliv inspireret i selskab med spændende gæster. 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Det skete i Smag på sprog

Torsdag den 20. maj 2021 sendte vi Smag på sprog live fra vores studie i Vognmagergade. Det var en dag fyldt med spændende gæster, vidensdeling og inspiration inden for to af fagets hotteste temaer; Sproglig opmærksomhed samt kultur og samfundsforhold som en del af sprogundervisningen. 

Vi havde besøg af nogle af de største stjerner inden for fremmedsprogenes verden, bl.a. Jacob Chammon, Maria Frantzen Sanko og Cathrine Høffner. De stillede hver især skarpt på aktualitet i sprogundervisningen, de gode samtaler med eleverne om kulturforhold, og hvordan man kan arbejde med chunks i undervisningen. Hvis det lyder som noget for dig, og du gerne vil tilbringe to inspirerende timer i sprogenes tegn, kan du finde udsendelsen lige her.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Nyt til din sprogundervisning

Læs mere >

< Læs mindre

CampTysk og CampEngelsk

Kom på sproglig bootcamp. Camp styrker elevernes faglige grundlag, samtidig med at de øver sig i det, de har allermest brug for. Brug den digitale camp-platform, som du vil, og styrk dine elevers sprogevner allerede i dag. Camp er et supplement til alle grundsystemer. 

Læs mere om CampTysk her

Læs mere om CampEngelsk her

Læs mere >

< Læs mindre

Momo

Sprogrejsen starter her! Momo giver dine elever en stærk ’Jeg kan’-følelse og støtter dem i deres sproglige kunnen. Uanset niveau. Og det alene er hele rejsen værd. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Læs mere om Momo her

Læs mere >

< Læs mindre

Connect

Løft engelsk ud af klasseværelset. Med Connect får du nøglen til at åbne op for ny viden og nye verdener. Fortalt gennem inspirerende fiktion og med blik for emner, der griber unge mennesker.

Læs mere om Connect her

Læs mere >

< Læs mindre